Προφίλ

Από τον Ιανουάριο του 2010, ο SIMBA, ο βασιλιάς των λιονταριών, μετέφερε το βασίλειο του στην περιοχή της Παλλήνης. Εκεί δημιούργησε με αγάπη ένα παιδότοπο 280τ.μ. για τους μικρούς του φίλους και τους συνοδούς τους.

Ευφάνταστες κατασκευές, φουσκωτά παιχνίδια, τσουλήθρες, τραμπολίνο, ηλεκτρονικά και διαδραστικά παιχνίδια, ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργικές κατασκευές και η συνεχής παρουσία και καθοδήγηση ειδικευμένου προσωπικού βοηθούν τα παιδιά να απολαύσουν ξέγνοιαστα άφθονο παιχνίδι, ατομικά ή ομαδικά.

Επίσης, ο παιδότοπος SIMBA προσφέρεται για παιδικά πάρτι, ονομαστικές γιορτές, χριστουγεννιάτικες ή αποκριάτικες εκδηλώσεις, ημερήσιες εκδρομές νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, αλλά και δεξιώσεις βαπτίσεων.

Ένας φιλικός χώρος παραμονής περιμένει και τους ενήλικες συνοδούς. Στη μεγάλη ενιαία αίθουσα του παιδότοπου οι γονείς μπορούν και να έχουν οπτική επαφή με τα παιδιά τους και να απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους. Παρέα τους η καλή μουσική, πολλά περιοδικά, internet και οθόνη αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο παιδότοπος Σίμπα προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία διασκέδασης και δημιουργικής έκφρασης πληρώντας υπεύθυνα τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.